Sök efter recept

Järpe Provencale med fetaost, skysås och rotfruktsgratäng

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Lägg upp järparna i ett bleck. Blanda fetaost med purjolök och tomat och strö över järparna. Baka av på 175 °C combi, 15 % ånga, så att fetaosten smälter.

Koka upp grönsaksbuljong. Tillsätt matlagningsgrädde och red av med maizena.

Servera med FELIX rotfruktsgratäng, skysåsen och tillbehören.

TIPS! För bästa resultat är det viktigt att använda programmet combi i nästan alla lägen. Dels går det fortare med uppvärmningen (ångan hjälper till att tränga in i maten) dels gör det att maten blir saftigare och svinnet minskar. De ugnar man kan kontrollera ångan i % är det enkelt att styra fuktigheten på combi programmet.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
21g Protein
Kolhydrater
38g Kolhydrater
Fett
28g Fett