Sök efter recept

Italienska bullar i örtdoftande tomatsås

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Örtdoftande tomatsås
Fräs vitlök, gul lök och morötter i olja i en tjockbottnad kastrull. Häll på krossade tomater, grönsaksfond, tomatpuré, balsamicovinäger, vatten och låt koka ihopa. Krydda med örter, salt och peppar.

Italienska bullar
Blanda Anamma Formbar Vegofärs med salt, peppar, örter och gul lök. Forma färsen till fina, lite större Italienska bullar. Lägg ner bullarna i grytan och låt koka i 10 minuter till de har blivit mustiga och smakrika eller stek bullarna och häll på tomatsås vid servering.

Servera med nykokt pasta och toppa med färska örter

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
23g Kolhydrater
Fett
13g Fett