Sök efter recept

Ingefärsglaserad järpe provencale med råstekt purjolökspotatis och morotssalsa

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Ingefärsglace
Blanda alla ingredienserna väl och häll över järparna innan de tillagas i ugn enl anvisning på förpackningen.

Morotssalsa
Fräs morötter, purjolök och vitlök i rapsolja. Tillsätt lagerblad och grönsaksbuljong, låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda ner persilja strax före servering.

Purjolökspotatis
Blanda alla ingredienser och lägg i ett bleck. Stek med combifunktion 10% ånga, 185 C i cirka 18-25 minuter.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
39g Kolhydrater
Fett
24g Fett