Sök efter recept

Indisk ragu på Vegofärs, röda linser, honung och spiskummin

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Bryn Vegofärsen i ugn med lite olja. Salta och peppra. 180º C Torr värme i 10 minuter. Rör om efter halva tiden.

Fräs linser, rödlök & vitlök i ca 2 min i olja.

Tillsätt vatten, soja, honung, senap & krossad tomat.

Tillsätt kryddorna, citronen & tabascon

Koka under lock på medeltemp tills linserna är mjuka. Ca 20 min.

Vänd i den brynta färsen.

Smaka av med salt & peppar.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
19g Kolhydrater
Fett
11g Fett