Sök efter recept

Husmansjärpe med grillade grönsaker och spenatsalsa

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Skala och tvätta rotfrukterna. Dela grovt i jämn storlek. Fördela i bleck, häll över olivolja, rosmarin, salt och peppar. Blanda runt och grädda i ugn i 200 C ca 35 minuter, rör om då och då.

Mixa spenat och kikärter i matberedare. Tillsätt lök och Salsa Mix och mixa kort ihop tills allt är blandat. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och toppa med rostade solrosfrön.

Servera tillsammans med Liva Husmansjärpe SärNär (18875).

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
14g Protein
Kolhydrater
27g Kolhydrater
Fett
20g Fett