Sök efter recept

Gyllene Laxbullsgratäng med Fullkornsris

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Låt laxbullarna/fiskbullarna rinna av och fördela dem jämt i ett bleck. Vispa ihop hollandaisesåsen, torrvara med vattnet. Koka upp under omrörning.

Tillsätt hackad dill och matlagningsmargarin och rör tills det smält. Fördela den strimlade purjolöken och spenaten över laxbullarna/fiskbullarna.

Slå såsen över fisken och grönsakerna och avsluta med gratängost.

Tillaga i 175°C i ca 25-30 min.


Servera med fullkornsris och sallad.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
31g Kolhydrater
Fett
19g Fett