Sök efter recept

Grön pannbiff med sockerglacerad lök, senapscrème & kokt potatis

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Stek vegoburgaren från fryst på medelvärme till 70°C innertemperatur.  Koka ner grädden till en tredjedel. Smaksätt med senap, salt och peppar. Addera en klick smör. Skiva löken tunt. Stek på medelvärme tills den är mjuk. Höj värmen, tillsätt socker och låt karamelliseras. Tvätta och koka potatisen med salt och smör. 

Servera gärna med Krögarklass Skivad Smörgåsgurka eller varför inte lite rårörda lingon. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
16g Kolhydrater
Fett
53g Fett