Sök efter recept

Filmjölksbröd

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning filmjölksbröd (Två bröd med ca 10 skivor per bröd)

1. Sätt ugnen på 175°C

2. Blanda samtliga torra ingredienser väl

3. Tillsätt filmjölk och sirap

4. Blanda väl till en homogen smet

5. Smörj två 1,5 liters brödformar och fördela smeten i dessa

6. Baka av bröden i ugnen i ca 90 minuter eller tills en innertemperatur av 95°C

7. Stjälp upp bröden på ett galler och låt svalna

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
8g Protein
Kolhydrater
29g Kolhydrater
Fett
11g Fett
Kcal
251 Kcal