Sök efter recept

Felix Ekologisk Pyttpotatis med lök, Felix Klyftade Rödbetor och små linser. Serveras med en god yoghurt sås med Felix Ekologisk Smörgåsgurka och äpple.

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Fem hållbara lunchmenyer & smarta tips

Tillagning:

Värm pytten enligt anvisningar. Värm rödbetorna enligt anvisningar med olivolja/rapsolja, svartpeppar och flingsalt. Blanda pytt med sockerärtor och linser. Tillsätt rödbetor sist.

Strössla över rostade pumpafrön

Yoghurt ” tartar ” sås till pytten.

Blanda ingredienser och avsluta med lite svartpeppar.

Serveras till pytten.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
11g Protein
Kolhydrater
54g Kolhydrater
Fett
18g Fett