Sök efter recept

Färsfyllda paprikor & tomatbuljong

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Paprikor
Skär paprikorna runt skaftet på dem och drag sedan bort skaftet. Se till att fröhuset på sammagång följer med bort. Skär även av en liten skiva av botten (dock ej helt igenom) så de kan stå, utan att läcka fyllning (går även att skära på längden och fylla så).

Fyllning 
Fräs vitlök, gul lök och champinjoner i olja tills vätskan har försvunnit och blanda därefter i tomatpuré. Blanda grönsaksfräset med Anamma Formbar Vegofärs, Fyra Skånska Gryn och smaksätt med salt, peppar, chilisås och örter. Fyll paprikorna med fyllningen och ställ dem i bleck. Blanda vatten, buljongfond och tomatpuré och häll i blecket. Tillaga i ugn 150°C kombi i ca 20 min.

Servera med blandad sallad.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
19g Protein
Kolhydrater
35g Kolhydrater
Fett
14g Fett