Sök efter recept

En God Gulasch av vegofärs

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Skala lök och vitlök och hacka fint.

Skala morötter, palsternacka och potatis och skär i grövre bitar.

Bryn vegofärsen i ugn enligt tillagningsansvisning.

Fräs gul lök, vitlök och paprikapulver i lite olja, ca 5 min på medelvärme.

Tillsätt morötter, potatis, palsternacka och paprika och stek i 2 min till.

Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, lagerblad, kummin, buljong och vatten. Låt puttra i 15 min på medelvärme tills grönsaker och rotfrukter är mjuka. Gärna med lite tuggmotstånd. Vänd i den brynta färsen. Salta och peppra.

Servera med en klick yoghurt och persilja.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
26g Protein
Kolhydrater
31g Kolhydrater
Fett
19g Fett