Sök efter recept

Corn stuffed Patois Bell pepper

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Gröp ur paprikorna och dela 1 st i två delar, som en halv båt. 

Gör en blandning av tomatpuré, olivolja och vatten, häll i ett bleck.

Lägg i paprikahalvorna, tillaga i ugnen ca 10-12 min på 170°C kombi.

Fyllningen till paprikorna görs under tiden. Fräs lök i olivolja. Tillsätt vegofärs, majskorn och jalapeños. Fräs försiktigt under några minuter. När färsen varm tillsätt tomaterna.

Lägg fyllningen i de färdiga paprikorna och fyll dem rejält. 

Blanda crème fraiche med gratängost och lägg på toppen av de fyllda paprikorna.

Gratinera i ugn på 175°C tills de har fått en fin färg. 

Servera två paprikahalvor tillsammans med en grönsallad.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
22g Kolhydrater
Fett
37g Fett