Sök efter recept

Chivito med Vegochorizo och friterad rosmarin

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Ratatouille

Tärna lök, aubergine, paprika och zucchini.

Värm en panna, häll i rapsoljan och därefter de tärnade grönsakerna.

Låt de få lite fin färg.

Häll i vinägern och därefter de krossade tomaterna, lagerblad, timjan och den krossade vitlöken.

Låt det småkoka i ca 20 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Grillat surdegsbröd

Värm grilljärnet.

Pensla olivolja på båda sidorna av brödskivorna, grilla tills de har fått fin färg.

Anamma Vegochorizo

Tillaga enligt anvisningen på förpackningen.

Skär sedan chorizon längs med.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
16g Protein
Kolhydrater
39g Kolhydrater
Fett
25g Fett