Sök efter recept

Chili sin carne med Vegochorizo, ris och creme fraiche

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Skala och skiva lök och vitlök

Värm en stor gryta och häll i rapsoljan.

Fräs lök, vitlök, spiskummin, chilipulver och kanelstång.

Tillsätt tomatpuré och låt sjuda en liten stund.

Häll i bönorna och låt det sjuda några minuter.

Smaka av med kakao, salt och svartpeppar.

Anamma Vegochorizo

Tillaga Chorizon enligt anvisningen på förpackningen.

Låt svalna några minuter innan den skivas och läggs uppe på chiligrytan.

Servera med

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen

Servera chiligrytan tillsammans med riset och toppa med crème fraiche.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
26g Protein
Kolhydrater
75g Kolhydrater
Fett
20g Fett