Sök efter recept

Bürek med blomkålscrème och torkad kål

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Pulled Vego Bürek
1. Rosta Pulled Vego i ugn i 5 min på 200°C.

2. Blanda i salsan och den rostade paprikan.

3. Rosta ytterligare i 5 minuter.

4. Låt svalna.

5. Lägg Pulled Vego på dubbla ark av filodeg

6. Rulla ihop och baka i ugn på 220°C till en frasig och gyllenbrun yta.

Blomkålscrème
1. Dela blomkålen i mindre bitar och koka eller ånga den i ugn tills mjuk.

2. Mixa till slät puré och tillsätt crème fraiche.

3. Smaka av med salt och peppar.

Torkad grönkål
1. Gnid in grönkålen med oljan.

2. Rosta i ugn på 180°C tills den blivit krispig.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
18g Protein
Kolhydrater
51g Kolhydrater
Fett
17g Fett