Sök efter recept

Red flavor bowl med Pulled Vego, syltad lök och rödbetort

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Pulled Vego

Rosta av Pulled Vego i ugn på 195°C med olivolja, salt och svartpeppar. 

Tillagningsanvisning syltad lök

Skala och skiva löken tunt

Lägg löken i 1-2-3-lagen och låt stå över natten.

Tillagningsanvisning rödbetor

Rosta rödbetorna mjuka i ugn på 185°C. 

Tillagningsanvisning rödbetshummus

Tina rödbetorna.
Mixa rödbetorna tillsammans med olivolja och kikärtor.
Smaksätt med citronjuice, salt och svartpeppar.

Tips

Toppa med lite granatäpplekärnor

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
14g Protein
Kolhydrater
43g Kolhydrater
Fett
15g Fett