Sök efter recept

Biff Wellington på Formbar Vegofärs Ärta och sotad morot

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Formbar Ärta

Smaksätt Formbar Vegofärs Ärta med salt, svartpeppar och vitlök. Forma till en rulle och rulla den i hackad persilja. Rulla in i smördeg, pensla med ägg och baka av i ugnen på 225°C till en innertemp på 70°C och smördegen har blivit frasig. 

Tillagningsanvisning sotad morot

Skär skivor på längden av morot, vänd moroten i olja och baka av den ugnen 160°C i 15-20 min. 

Servering

Skär en 3 cm skiva av Biff Wellington och servera tillsammans med den sotade moroten, hyvlad fänkål, dill och veganska skyn. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
24g Protein
Kolhydrater
21g Kolhydrater
Fett
25g Fett