Sök efter recept

Basrecept Formbar Vegofärs

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Arbeta alltid med Anamma Formbar Vegofärs tinad. Blanda färsen med ingredienser som ger den smakprofil du vill ha. När du har blandat den formbara vegofärsen ordentligt, forma som du önskar. Går bra att steka i ugnen på kombieffekt i lite olja. Kombieffekt (60% ånga) 190°C i ca 10-15 minuter beroende på storleken på bullarna och biffarna. När inner-temperaturen är över 70°C är det klart att servera. Det går också bra att steka på stekbordet eller koka den direkt i grytan/såsen (se italienska bullar).

Bra att veta
Konsistensingredienser som ströbröd, ägg osv behöver inte tillsättas. 

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
15g Protein
Kolhydrater
2g Kolhydrater
Fett
14g Fett