Sök efter recept

Asiatisk Vegoburgare med kimchimajonnäs, skivad syltlök, sojamarinerade grönsaker, Pommes Chateau & rostad sesammajonnäs

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Vegoburgare och Pommes Chateau

Värm Vegoburgare och Pommes Chateau enligt anvisningarna på förpackningarna.

Dela Saltgurkan på längden till servering. 

Tillagningsanvisning kimchimajonnäs

Finhacka kimchin och rör samman resterande av ingredienserna, smaka av med salt.

Tillagningsanvisning sojamarinerade grönsaker

Rör samman soja, risvinäger och socker.

Skär av stammen på pak choi, skiva syltlöken och schalottenlöken tunt i ringar. Grovhacka koriandern. Vänd samman alla ingredienserna och marinera i sojalagen i ca 10 min.

Tillagningsanvisning sesamdressing

Vispa samman alla ingredienser utom sesamfröna, smaka av med salt. 

Servering

Servera Vegoburgarna i bröd tillsammans med Kimchimajonnäs, de sojamarinerade grönsakerna, Pommes Chateau samt sesamdressing.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
26g Protein
Kolhydrater
107g Kolhydrater
Fett
55g Fett
Kcal
1047 Kcal