Sök efter recept

Ärtbullar, vispat kapris- och ansjovissmör med sallad på rimmad gurka och kapris

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Ärtbullar och vispat smör

Värm Vegobullar Ärta enligt anvisningarna på förpackningen.

Tillagningsanvisning gurka

Hyvla gurkan tunt och lägg i saltlaken.

Tillagningsanvisning vispat smör

Vispa smöret med ansjovisfiléerna och hälften av

kaprisen.

Servera schnitzlarna tillsammans med den rimmade

gurkan och toppa med kaprisen som blivit över.

Tillagningsanvisning Pommes Cateau

Blanda och rosta i ugn enligt anvisningarna på förpackningen

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
27g Protein
Kolhydrater
53g Kolhydrater
Fett
50g Fett
Kcal
785 Kcal