Sök efter recept

Vegokorv med mos och tomatsallad

Spara Spara
Skriv ut Skriv ut

Instruktioner

Tillagningsanvisning Vegokorv

Tillaga enligt anvisningarna på förpackningen.

Tillagningsanvisning Potatismos

Tillaga moset enligt anvisningen på förpackningen.
Smaka av med salt, tillsätt extra om det behövs.

Tillagningsanvisning Tomat- och löksallad

Skala och dela schalottenlöken på hälften. Blanda med salt och olja. 

Baka av i ugn på 120°C till de är mjuka rakt igenom.

Skölj av tomaterna och blanda med olja och svartpeppar. 

Baka av i ugn på 140°C tills de blivit lite mjuka, men ändå håller samma utan att bli mos.

Skölj och hacka persiljan. 

Blanda persilja, tomater och picklad rödlök.

Näringsvärde per portion

Tänk på att eventuella näringsvärden och klimatberäkningar kan förändras om ingredienser tas bort, adderas eller ersätts av andra produkter.
Protein
23g Protein
Kolhydrater
46g Kolhydrater
Fett
25g Fett