5350002275 Grebbestads Grebbestads Ansjovisfilé Original


Skriv ut

Spara

Originalet med den så välkända rosa burken. Till Grebbestads ansjovis används den finaste råvaran vi kan uppbringa av skarpsill (sprattus sprattus). Skarpsillen fiskas främst på hösten och vintern i huvudsak längs den svenska västkusten. Grebbestads ansjovis är dryg och har en aromrik och fyllig smak.  Grebbestads ansjovis är det självklara valet för att få till den rätta smaken i en Janssons frestelse. Grebbestads ansjovis är även perfekt att "mosa" och använda som smakförstärkare i såser t.ex. till vilt och nöt. Lagring av skarpsillen sker i våra bergrum i Kungshamn och inläggning av Grebbestads ansjovis sker på fabriken i Kungshamn. Burken är fri från Bisfenol-A.

5,16 kg. 6 x 860 g (varav skarpsill 610 g)

Mårdskog & Lindqvist: 5350002275
Svensk Cater: 5350002275
Martin & Servera: 208884
Menigo: 782254

Relaterade recept

Ansjovisfilé på potatisskiva
Varm gubbröra med ansjovis
Jansson i tre storlekar
Gubbröra med gräddkokt potatis

Ingredienser

SKARPSILLSFILÉER, socker, salt, ättika, konserveringsmedel (natriumbensoat), kryddor (bl a muskotblomma och kanel) och aromer.

Näringsvärde
+

  100 g utan lag
Energi, kJ700
Energi, kcal160
Fett, g8,5
Varav mättat, g3,3
Kolhydrater, g12
Varav sockerarter, g10
Protein, g10
Salt, g8,9

Allergiinformation
+

Läs tabellen så här: Ja = ingår i receptet - = ingår inte i receptet Nej = ingår inte i receptet
Allergen råvara, eller produkter därav: Ingår i receptet
Spannmål innehållande gluten-
Skaldjur-
Ägg-
FiskJa
Jordnötter-
Sojabönor-
Mjölk(inklusive laktos)-
Nötter-
Selleri-
Senap-
Sesamfrön-
Svaveldioxid och sulfit-
Lupin-
Blötdjur-


Tillagning
+

Dosering
+


Förvaring
+

Förvaras vid högst +8°C

Återvinning
+

Sorteras som metallförpackning