30304 FRÖDINGE Hallonpaj


Skriv ut

Spara

Hallonpaj med rikligt med syrliga hallon i ett frasigt mördegsskal och smulor på toppen. 4,8 kg. 4x1,2 kg.

4,8 kg. 4x1,2 kg

Mårdskog & Lindqvist: 30304
Svensk Cater: 30304
Martin & Servera: 567867
Menigo: 793617

Relaterade recept

Ingredienser

Deg: VETEMJÖL, margarin (palm- och rapsolja, vatten, salt, naturlig arom och vitamin A), socker, HAVREGRYN, florsocker, MJÖLK, ÄGG, modifierad stärkelse, bakpulver (E450 och E500), salt och syra (citronsyra). Fyllning: Hallon. Till en paj har 42% hallon använts.

Näringsvärde
+

  100 g paj
Energi, kJ1180
Energi, kcal280
Fett, g12
Varav mättat, g3,7
Kolhydrater, g38
Varav sockerarter, g17
Protein, g3,7
Salt, g0,3

Allergiinformation
+

Läs tabellen så här: Ja = ingår i receptet - = ingår inte i receptet Nej = ingår inte i receptet
Allergen råvara, eller produkter därav: Ingår i receptet
Spannmål innehållande glutenJa
Skaldjur-
ÄggJa
Fisk-
Jordnötter-
Sojabönor-
Mjölk(inklusive laktos)Ja
Nötter-
Selleri-
Senap-
Sesamfrön-
Svaveldioxid och sulfit-
Lupin-
Blötdjur-

Innehåller: Vete, havre ägg, mjölk.

Tillagning
+

Uppvärmning: För bästa resultat tina först pajen i kylskåp ca 5 timmar eller på upptiningsläge (160 w) i mikro 20 - 25 min. Vid servering kan en hel paj värmas i varmluftsugn 150°C ca 10 min eller en bit paj i mikro (750 w) 25 - 30 sek. Pajen kan även värmas från djupfryst i varmluftsugn 150°C ca 30 min.

Dosering
+


Förvaring
+

I frysutrymme (-18ºC eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Återvinning
+

Kapseln sorteras som pappersförpackning, plastfolien som plastförpackning och formen som metallförpackning.